دانشگاه علوم پزشکی مجازی بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی را به صورت زنده از اینترنت پخش کرد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری از تاریخ ۱۱  الی ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ توسط معاونت آموزشی  وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با محوریت تحول و نوآوری در آموزش پزشکی در تهران برگزار شد.  دانشگاه علوم پزشکی مجازی با بهره گیری از تجهیزات به روز و پیشرفته و با استفاده از نرم افزار وب کنفرانس دارای مجوز (لایسنس)، این همایش را به صورت زنده همانند سال گذشته بر روی اینترنت پخش کرد. خوشبختانه این اقدام با استقبال روبرو شده و ده­ها نفر به طور همزمان از قسمت­های مختلف همایش استفاده کردند. این ارتباط در تمام طول همایش بدون هیچ اشکال یا وقفه­ای ادامه یافت. همچنین با استفاده از این سیستم سخنرانان مدعو خارج از کشور نیز سخنرانی های خود را به صورت همزمان ارائه کردند.