برگزاری کارگاه نقش دهکده‌های سلامت در توسعه گردشگری

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- نخستین کارگاه نقش دهکده‌های سلامت در توسعه گردشگری با حضور فعالان صنعت گردشگری سلامت، تولیدکنندگان گیاهان دارویی، شرکت‌های توسعه گردشگری سلامت، طراحان دهکده‌های سلامت، صاحب‌نظران و کارشناسان بین‌المللی برگزار شد.

دکتر شهریار اسلامی‌تبار، مدیرکل دفتر بازرسی، پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو دبیر این کارگاه در سخنان خود با بیان ظرفیت‌های آب و هوایی، گیاهی و دانش پزشکی ایران، کشورمان را دارای بسترهای طبیعی مناسب برای احداث و توسعه دهکده‌های سلامت دانست و بیان کرد: دهکده سلامت امکانی نوین برای ارائه خدمات چندگانه پزشکی شامل تندرستی، درمان و بازتوانی در حوزه سلامت است.

وی همچنین با بررسی مشکلات حقوقی پرونده‌های گردشگری سلامت گفت: گردشگری سلامت کشور در بخش حقوقی نیازمند بازنگری است. بخش نخست کارگاه به تمرکز و تاکید کارشناسان طب سنتی بر ظرفیت‌های طبیعی کشور در تولید و صادرات داروهای گیاهی و گیاهان دارویی گذشت.

این کارگاه می­تواند مقدمه همایش بزرگی باشد که احتمالا در آذرماه برگزار خواهد شد و فعالان برجسته این حوزه در آن حضور خواهند داشت.