دکتر سید ناصر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی شهادت جانسوز سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفتند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- دکتر سید ناصر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی شهادت جانسوز سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفتند
متن پیام تسلیت به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِى سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَتاً بَلْ أَحْیَآءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ‏

و گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شده اند، مردگانی هستند، بلکه آنان زنده و در بارگاه پروردگارشان بهره مندند.
(آیه 169 آل عمران)

سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی که عمری با مجاهدت و ایثار، تمام دقایقش مصروف مبارزه با تجاوز، بی‌‌عدالتی و تروریسم شده بود ،خود به دست آلوده تروریست‌‌های بین‌‌المللی به شهادت رسید.

شهادت آن بزرگ مرد را تسلیت میگویم و برای ایشان رحمت و مغفرت واسعه‌ی الهی را مسئلت مینمایم.

دکتر سید ناصر استاد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی