یکشنبه 29 مرداد ماه، 1396
دانشگاه علوم پزشکی مجازی
محصول شماره 4 کارگروه تخصصی راه اندازی آرمان
کارگروه تخصصی راه اندازی آرمان (آموزش رایانه ای ملی انبوه و نوین) دانشگاه علوم پزشکی مجازی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مستند چهارم خود را در زمینه بررسی پلتفرم های آموزش آنلاین منتشر کرد..
1395/8/16   0
 بر اساس روال قبلی انتشار مستندات کارگروه آرمان در خبرنامه یادا و به دنبال سه مستند اول این کارگروه در مورد مفهوم موکس، معرفی پلتفرم Coursera و پلتفرم edX، در این نوشتار سرکار خانم دکتر زهره سادات میرمقتدایی یکی دیگر از اعضای کارگروه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به بررسی عمیق موکس های ادراک، رواق و بخش فارسی موکس MIT پرداخته اند. امید است که آشنایی با این پلتفرم ها مفید فایده باشد. کماکان مشتاق اعلام همکاری علاقه مندان متخصص و صاحب نظر در این حوزه هستیم.
برای دریافت مقاله اصلی روی عکس زیر کلیک کنید.