پنجشنبه 30 شهریور ماه، 1396
دانشگاه علوم پزشکی مجازی
تصویب آیین نامه نظارت و ارزشیابی مراکز آموزش مجازی و دانشکده های مجازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور
آیین نامه نظارت و ارزشیابی مراکز آموزش مجازی و دانشکده های مجازی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در دویست و پنجاه و هشتمین نشست شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی به تصویب رسیده و ابلاغ شد.
1396/5/16   0

یکی از وظایف شورای عالی آموزش مجازی تصویب آیين نامه چگونگی اجرا و ساختار ارزشیابی و اعتباربخشي مراکز آموزش مجازی است. مراحل اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی را می توان به طور خلاصه شامل استقرار ساختار اعتباربخشی، تدوین و اعلام استانداردهای اعتباربخشی، انجام ارزيابي دروني مبتنی بر استانداردها، بازدید و جمع آوري اطلاعات از مراکز، ارائه گزارش به کمیته تخصصی تصمیم گیرنده، تصميم گيري نهايي و صدور حکم و تنفیذ احکام در عالی ترین مرجع ذیصلاح و ابلاغ به مراکز مربوطه دانست.
با تصویب این آیین نامه ، به زودی مراحل بررسی و ارزشیابی مراکز آموزش مجازی کشور آغاز می ود.

برای دریافت آیین نامه اینجا را کلیک کنید.