info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     پنجشنبه 22 آذر ماه، 1397
دوازدهمین کنفرانس ملی یادگیری الکترونیکی:
ساختار ارزشیابی و اعتبار بخشی مراکز آموزش مجازی توسط معاون زیر ساخت دانشگاه علوم ‍‍‍‍پزشکی مجازی ارائه شد.

دوازدهمین کنفرانس سالانه یادگیری الکترونیکی از تاریخ 9 تا 14 اسفندماه به میزبانی "دانشگاه تهران" برگزار شد.
1396/12/19   0
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-در این کنفرانس تلاش شد تا با همکاری همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، اندیشمندان و پژوهشگران کشور، محیطی برای عرضه آخرین پیشرفت‌های پژوهشی و فنّاورانه در زمینه نقش محتوای الکترونیکی در یادگیری فراهم شود. این کنفرانس در برگیرنده همه وجوه مرتبط با «محتوای الکترونیکی و یادگیری» در حوزه‌های مختلف «پداگوژی، فنّاورانه و مهندسی» بود. محورهای اصلی این کنفرانس عبارتند بودند از :
1) علم و هنر یادگیری / یاددهی (پداگوژی) در محتوای الکترونیکی (pedagogy)
 2) منابع باز آموزشی (open educational resources)
 3) کسب و کار در محتوای الکترونیکی (business model for e-content)
 4) نقش فناوری های نوین در توسعه سامانه ها و محیط های یادگیری الکترونیکی (new technologies)
5) یادگیری فراگیر (ubiquitous learning)
این کنفرانس دارای دو سخنرانی مدعو بود که یکی از آنها با عنوان ارزشیابی و اعتبار بخشی مراکز آموزش مجازی، توسط دکتر آیین محمدی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و وابسته دوم دانشگاه علوم پزشکی مجازی و معاون زیر ساخت این دانشگاه ارائه شد. در این سخنرانی اصول نظری ارزشیابی برنامه و اعتباربخشی، ساختار و آیین نامه اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی و استانداردهای آن به طور مشروح مورد بحث قرار گرفت و مورد استقبال شرکت¬کنندگان قرار گرفت.