info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     جمعه 30 شهریور ماه، 1397
شش دانشگاه به سامانه نوید متصل شدند
بر اساس اولویت اعلام شده، سامانه نوید در اختیار شش دانشگاه علوم پزشکی کشور قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-بر اساس اولویت اعلام شده، سامانه نوید در اختیار شش دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، البرز، بابل، کاشان، کرمان و زنجان قرار گرفت.
1396/12/22   0
مراحل طراحی فاز اول سامانه ملی مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید (نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاهی) طبق جدول زمانبندی قبلی، پایان یافت و از بین دانشگاه های متقاضی، شش دانشگاه در اولویت قرار گرفته و به سامانه متصل شدند. سامانه نوید دارای پنل مدیریت اختصاصی برای هر دانشگاه است و کلیه امور مربوط به فراخوانی دروس، تعریف کاربران و ... توسط خود دانشگاه ها انجام خواهد شد. در همین راستا کارگاه هماهنگی و آموزش نحوه کار با ادمین سامانه در روز شنبه 19 اسفند ماه 1396 در محل دانشگاه علوم پزشکی مجازی و با حضور نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی ارومیه، البرز، بابل، کاشان، کرمان و زنجان برگزار شد. این کارگاه توسط آقای دکتر آیین محمدی، خانم دکتر ریتا مجتهدزاده و خانم دکتر آزاده شعبانی ارائه شد. افراد شرکت کننده در این کارگاه مسوولیت مدیریت ادمین سامانه، آموزش اعضای هیات علمی و رفع ایرادات احتمالی را خواهند داشت. لازم به ذکر است این سامانه در فروردین ماه در اختیار پنج دانشگاه بعدی قرار می گیرد.

خبر: فرناز اسدی
عکس: مرتضی پولادی