info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     چهارشنبه 27 تیر ماه، 1397
دانشگاه علوم پزشکی مجازی برنده جایزه برترین فرایند در حیطه یادگیری الکترونیکی
در نوزدهمین همایش آموزش علوم پزشکی و یازدهمين جشنواره شهيد مطهري فرآيند “طراحی و اجرای دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی "به عنوان فرایند برتر در حوزه یادگیری الکترونیکی شناخته شد.
1397/2/19   0
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی_در نوزدهمین همایش آموزش علوم پزشکی و یازدهمین جشنواره شهید مطهری فرآیند آموزشی تحت عنوان "طراحی و اجرای دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی: برنامه توانمندسازی مبتنی بر ماژول‌های یادگیری آنلاین جهت اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور"موفق به کسب عنوان نخست فرآیندهای برتر آموزشی کشوری در حیطه یادگیری الکترونیکی جشنواره آموزشی شهید مطهری گردید. با توجه به توسعه روزافزون حوزه آموزش‌های مجازی و یادگیری الکترونیکی در نظام آموزش عالی سلامت و نیز با هدف دسترسی و استفاده تمامی اساتید و کارکنان نظام سلامت از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در نظام آموزش علوم پزشکی کشور و پیرو تاکیدات مقام محترم معاونت آموزشی وزارت متبوع مبنی بر ضرورت توانمندسازی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی مجازی برآن شد تا اقدام به ارایه دوره کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی در مراحل گواهینامه سطح 1 تا 3 و کارشناسی ارشد ویژه اعضای هیئت علمی از طریق درگاه دانشگاه علوم پزشکی مجازی نماید. لذا در فرآیند حاضر مراحل طراحی، اجرا و ارزشیابی دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ویژه اعضای هیئت علمی ارایه می‌گردد. شایان ذکر  است  از صاحبان این فرایند و همکاران طرح می توان به دکتر سلیمان احمدی، دکتر سید ناصر استاد، دکتر طاهره چنگیز، دکتر آیین محمدی، دکتر نوشین کهن، فاطمه طهماسبی، اعضای گروه آموزش پزشکی مجازی(لیست پیوستی)، اعضای هیات ممتحنه و ارزشیابی آموزش پزشکی(بورد پزشکی)، حامد خانی و تکتم معصومیان اشاره کرد. اين جشنواره هر ساله با هدف تجليل و تكريم اساتيد و دست‌اندركاران عرصه آموزش پزشكي و معرفي فرآيندهاي آموزشي مطلوب دانشگاهي و به‌ منظور ارتقاي آموزش پزشكي برگزار می گردد.