info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     چهارشنبه 27 تیر ماه، 1397
برگزاری دوره های معتبر بین المللی توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی
برای اولین بار در ایران دوره های معتبر بین المللی موسسه City & Guilds توسط دانشگاه علوم پزشکی مجازی به صورت کاملا بر خط برگزار می شود.
1397/2/19   0
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- در راستای تاکید برنامه‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی بر دو محور مهم ارتقاء نظام ارزیابی و آزمون‌های علوم پزشکی و توسعه بین‌المللی آموزش علوم پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مجازی با عقد تفاهم‌نامه‌ با برخی سازمان‌ها و موسسات معتبر بین‌المللی مجری دوره‌ها و آزمون‌های عمومی و اختصاصی گروه علوم پزشکی از جمله City & Guilds، زمینه برگزاری آنها را در داخل کشور فراهم نموده است. ماحصل این اقدام دسترسی طیف گسترده‌ای از اعضای هیات علمی، داروسازان، پزشکان، دندان‌پزشکان و دانشجویان با تمامی گرایش‌های علوم پزشکی به بیش از 52 دوره‌آموزشی آنلاین و 5 آزمون تخصصی مرتبط با بهداشت و سلامت از طریق لینک زیر می باشد.