info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     سه شنبه 30 مرداد ماه، 1397
فراخوان کشوری تولید محتوای الکترونیکی
دانشگاه علوم پزشکی مجازی بر اساس مصوبه هیات امنای خود اقدام به فراخوان کشوری برای تولید محتوای الکترونیکی استاندارد نمود.
1397/3/1   0
یکی از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی مجازی تولید محتوای الکترونیکی براساس نیازهای ملی و فراهم سازی امکان استفاده از این محتواها برای مخاطبان مربوطه در سطح کشور است.
بر همین اساس معاونت زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی در راستای تحقق رسالت خود برای تولید محتوای الکترونیکی و ارائه آن به تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور و بر اساس مصوبه هیات امنای دانشگاه مورخ 1396/11/01، اقدام به فراخوان برای تولید محتوای الکترونیکی کرده است.
مفاد این فراخوان در نشست شورای آرمان مورخ 1397/02/04 به تصویب رسیده است. بدیهی است اعتباربخشی محتواهای تولید شده، بر اساس این ضوابط صورت می گیرد و سپس زمینه استفاده کشوری آنها (مثلا از طریق سامانه آرمان: موکس ملی) با حفظ مالکیت معنوی فراهم می گردد.

سازمان های متقاضی می توانند در صورت تمایل و وجود امکانات فنی و محتوایی مورد نیاز، درخواست-های خود بر اساس فراخوان را، حداکثر تا 30 تیرماه 97 به دانشگاه علوم پزشکی مجازی ارسال نمایند.

امید است تا با فراهم سازی زمینه اشتراک این محتواها با حفظ مالکیت معنوی آن، به ارتقای آموزش علوم پزشکی در کشور کمک شایانی شود. برای دریافت متن و مراحل فراخوان به همراه ضوابط فنی و آموزشی مورد نیاز برای این محتواها اینجا را کلیک کنید.