info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     پنجشنبه 26 مهر ماه، 1397
به کارگیری اولین سامانه کلاس مجازی دارای مجوز در دانشگاه علوم پزشکی مجازی
دانشگاه علوم پزشکی مجازی در راستای تحقق مصوبات هیات رئیسه دانشگاه در به کارگیری نرم افزارهای اصل دارای مجوز اقدام به تهیه سامانه کلاس مجازی نمود.
1397/3/13   0
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- متاسفانه نرم افزارهای کلاس مجازی موجود در کشور عمدتا قفل شکسته و کرک شده هستند که این امر می تواند در تبادلات علمی و ارتباطات بین المللی دانشگاه ها با مراکز خارج از کشور مشکلات حقوقی ایجاد کند. تقریبا همه نرم افزارهایی که توسط شرکت های خصوصی ارائه می شوند نیز مجوز نداشته و متاسفانه دیده شده که با قیمت های گزاف به دانشگاه های علوم پزشکی فروخته می شود. دانشگاه علوم پزشکی مجازی در همین راستا و به منظور حفظ قوانین کپی رایت و امکان گسترش ارتباطات بین المللی اقدام به خرید نرم افزار اصل نموده است. لازم به ذکر است که نرم افزارهای کرک شده در تعداد بالای کاربر و یا استفاده های حرفه ای با مشکلات عمده ای روبرو می شوند. نرم افزار کلاس مجازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی برای اولین بار برای پخش زنده نوزدهمین همایش کشوری آموزش پزشکی استفاده شد.