info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     سه شنبه 30 مرداد ماه، 1397
جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی مجازی و موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران در تاریخ 31 تیر ماه 1397 در محل دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد.

1397/5/13   0
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-در ابتدای این نشست دکتر سید ناصر استاد ریاست دانشگاه علوم پزشکی مجازی ضمن خوش آمد گویی به میهمانان به بیان اجمالی فعالیتهای و ایجاد بسترهای لازم برای سایر سازمانها و ارگانها جهت ارائه محتوا در بستر مجازی پرداختند. سپس دکتر سلیمان احمدی به تشریح فرایند های در حال اجرای این دانشگاه در حوزه آموزشی پرداخت و در ادامه به بیان شیوه نامه ها و نحوه ارائه مطالب و دروس و دوره ای آموزشی در فضای مجازی پرداختند. در ادامه دکتر پور فتح الله به بیان نیازهای موسسه در جهت ارائه دروس و دوره های تخصصی در فضای مجازی و لزوم دسترسی آسانتر فراگیران به محتواها پرداخته و بر لزوم رسیدن به یک تفاهم مشترک در این خصوص تاکید نمودند. در این جلسه موضوعات فی مابین همکاری شامل موارد زیر مقرر شد:
1. برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و پودمانی در قالب دوره های بازآموزی و فنی- مهارتی به منظور ارتقاء توان علمی کارشناسان و محققين موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران و صدور گواهینامه در چارچوب قوانين و مقررات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
2. ارائه برنامه های آموزش همگانی (Public Education) در راستای نیازهای موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران
3. برگزاری کارگاه‌‎های آنلاین بر اساس نیاز موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران در پایان از زیر ساخت ها و امکانات دانشگاه بازدید به عمل آوردند و توضیحاتی در این خصوص توسط کارشناسان ارائه گردید.

خبر: فرناز اسدی
عکس: مرتضی پولادی