info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     چهارشنبه 23 آبان ماه، 1397
جلسه مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی مجازی و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت
جلسه مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی مجازی و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد
1397/6/7   0
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- جلسه مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی مجازی و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به منظور بررسی راه کارهای همکاری و ارائه برنامه های فرهنگی این معاونت با استفاده از توان تخصصی و زیر ساختی دانشگاه علوم پزشکی مجازی با حضور نمایندگان دو طرف برگزار شد. در این جلسه که با حضور معاون زیرساخت و امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دبیر کمیته توسعه پژوهش و آموزش قرآنی در نظام سلامت به همراه جمعی از کارشناسان و متخصصان دو طرف در تاریخ 97/5/30 از ساعت 9 الی 11 برگزار شد مقرر گردید تا تفاهم نامه ی همکاری برای استفاده از بسترهای دانشگاه علوم پزشکی مجازی برای توسعه آموزش مجازی برنامه های فرهنگی منعقد گردد. در ادامه این جلسه مهمانان از استودیوهای آکوستیک دانشگاه نیز بازدید کردند.