info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     چهارشنبه 23 آبان ماه، 1397
تمدید پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور
دانشگاه علوم پزشکی مجازی پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش پزشکی مجازی ویژه هیات علمی دانشگاه های علوم زشکی کشور در سال 97-98 را تا تاریخ پایان شهریور ماه تمدید کرد.
1397/6/18   0
تمدید پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی
ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تا پایان شهریور ماه

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی - دانشگاه علوم پزشکی مجازی در راستای توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و ارتقای عملکرد نظام آموزشی دانشگاه‌ها پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد آموزش پزشکی ویژه اعضای هیات علمی دانشگا‌ه‌ها را تا تاریخ ۹۷/۰۶/۳۱ تمدید کرد.

این دوره در سه سطح گواهینامه های سطح ۱، سطح ۲ و سطح ۳ و دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی برگزار می گردد. هدف کلی از گذراندن دروس سطح یک، کسب مهارت های عمومی تدریس، سطح دو کسب مهارت های تخصصی تدریس به تفکیک علوم پایه و علوم بالینی است و دروس سطح سوم شامل مهارت های مدیریت و رهبری آموزشی است و در مرحله آخر اجرای یک طرح توسعه آموزشی در قالب فرایند دانش پژوهی و یا اقدام پژوهی است. این دوره ویژه اعضای هیات علمی رسمی، پیمانی، قراردادی و تعهد خدمتی دانشگاه ها/ دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دانشگاه شاهد، دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه علوم پزشکی ارتش، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و انستیتو پاستور ایران و موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران می باشد. متقاضیان واجد شرایط می توانند با مراجعه به وب‌سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس www.vums.ac.ir ثبت نام نمایند.

لذا از کلیه متقاضیان حائز شرایط دعوت می گردد تا با مدارک درخواستی نسبت به ثبت نام در این دوره اقدام نمایند. ثبت نام متقاضيان واجد شرايط صرفاً بصورت الکترونیکی و از طريق مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس www.vums.ac.ir به نحو زیر انجام مي شود: بدین منظور متقاضیان محترم می توانند پس از ورود به صفحه اصلی سایت، از قسمت سامانه ها در بالای صفحه، بر روی آیکون "سامانه ثبت نام آنلاین"، کلیک نموده و مراحل ثبت نام را تکمیل نمایند. متقاضیان می بایست مبلغ ۴٫۴۸۰٫۰۰۰ ریال به عنوان شهریه ثابت هر ترم تحصیلی با انتخاب حداقل یک ماده درسی و مبلغ ۸۹۶٫۰۰۰ ریال به عنوان شهریه متغیر به ازای هر واحد درسی انتخابی از طریق درگاه مالی سامانه سما دانشگاه علوم پزشکی مجازی پرداخت نمایند. پس از تکمیل موفقیت آمیز فرم ثبت نام از طریق سامانه ثبت نام آنلاین به متقاضیان کد رهگیری ارائه می گردد که برای پیگیری درخواست متقاضیان ضروری است.

متقاضیان جهت هر گونه سوال یا اشکال در ثبت نام می توانند با شماره تلفن 88501407 – 021 معاونت امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی تماس حاصل نمایند.