info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     چهارشنبه 23 آبان ماه، 1397
جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی ایران
جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی ایران با هدف معرفی و بررسی نحوه همکاری دو دانشگاه در تاریخ 30 مهر ماه 1397 در محل دانشکده مدیریت دانشگاه ایران برگزار شد.
1397/8/2   0
جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور آقایان دکتر احمدی، درزی، دکتر ملکی و دکتر وطن خواه با هدف معرفی و بررسی نحوه همکاری دو دانشگاه در تاریخ 30 مهر ماه 1397 در محل دانشکده مدیریت دانشگاه ایران برگزار شد. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- در این جلسه ابتدا دکتر احمدی مشاور امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی خلاصه ای از ضرورت ها و اهداف تشکیل دانشگاه، مصوبات و نحوه ارائه دوره های کوتاه مدت و پودمانی و همچنین فرآیندهای مرتبط با ارائه زیرساخت های ملی در سطح کشور را ارائه کردند. در ادامه دکتر ملکی، رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی ایران برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی مجازی ابراز تمایل نموده و خلاصه ای از دوره های برگزار شده و سوابق آن دانشکده را بیان کردند. سپس دکتر وطن خواه ضمن معرفی دانشگاه علوم پزشکی ایران، نمونه هایی از مشکلات حرفه ای موجود و راه های آموزشی در برگزاری دوره های پودمانی و پر مخاطب را در سطح ملی ذکر کرده و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی مجازی در این خصوص را خواستار شدند.

خبر: فرناز اسدی
عکس: مرتضی پولادی