info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     شنبه 3 فروردین ماه، 1398
برگزاری کارگاه ابزارها و تکنیک های تولید animated explainer videos در دانشگاه علوم پزشکی مجازی
کارگاه ابزارها و تکنیک های تولید animated explainer videos برگزار شد.
1397/8/28   0
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- معاونت زیر ساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی به منظور توانمندسازی مدیران، مسوولین و کارشناسان مراکز آموزش مجازی، مجموعه کارگاه های آموزشی در حیطه یادگیری الکترونیکی برگزار می کند. از این رو اولین کارگاه، با عنوان ابزارها و تکنیک های تولید animated explainer videos در تاریخ 22 آبان ماه 1397 در سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی مجازی از ساعت 8:30 الی 15 برگزار شد. در این کارگاه که در آن نمایندگانی از 22 دانشگاه کشور شرکت کرده بودند، موضوعاتی چون مفهوم شناسی ویدئوهای توضیح دهنده آموزشی و تشریح کاربردهای آن، بررسی جایگاه animated explainer videos در یادگیری الکترونیکی، تمرین عملی کار با explainer videos tools و دیگر موضوعات مرتبط با عنوان این کارگاه، بحث و آموزش داده شد. مدرس کارگاه دکتر عیسی رضایی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی بود.