info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     چهارشنبه 3 بهمن ماه، 1397
برگزاری کارگاه تولید محتوای الکترونیکی با استفاده از نرم افزار استوری لاین 3
دانشگاه علوم پزشکی مجازی بر اساس درخواست های دانشگاه های کشور کارگاه آموزشی تولید محتوای الکترونیکی با استفاده از نرم افزار استوری لاین 3 را در روز 6 آذرماه ماه 97 برگزار کرد.
1397/9/26   0
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- یکی از بهترین روش‌ها برای افزايش بازده آموزشی، استفاده از نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای در رابطه با موضوع آموزشی مورد نظر است. در این کارگاه کار عملی با نرم افزار استوری لاین 3 ارائه شد. نرم افزار استوری لاین يكي از بهترين نر‌افزارها در زمينه توليد محتواي الكترونيكي چندرسانه‌اي است كه به دليل مزيت‌هاي رابط كاربري ساده و امكانات زياد جزو پرطرفدارترين ها در اين زمينه مي‌باشد.
اهداف اختصاصی و کلی برگزاری این کارگاه به شرح زیر بود:
- نوشتن سناريوی محتواي الكترونيكي .
-اصول و روش های تولید محتوای الکترونیکی (اصول چندرسانه ای مایر)
-ايجاد محتواي الكترونيكي با استفاده از نرم افزار استوري‌لاين
-استفاده از تمام عناصر چندرسانه‌ای (صدا، تصویر، انیمیشن و...) در نرم‌افزار
-ايجاد انواع آزمون‌هاي الكترونيكي
مطالب کارگاه که در آن نمایندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی بهبهان، تهران، رفسنجان، بابل، لرستان، ایلام، بیرجند، گلستان، قزوین، البرز، زاهدان، جهرم، هرمزگان و مجازی شرکت کرده بودند، توسط دکتر عیسی رضایی و دکتر منیژه هوشمند جا از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی ارائه شد. در پایان به هریک از شرکت کنندگاه گواهی شرکت در کارگاه اهدا شد.