info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     دوشنبه 2 اردیبهشت ماه، 1398
كارگاه کشوری اصول آموزشی تولید محتوای الکترونیکی کارآمد توسط معاونت زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد
به دنبال برگزاری سلسله کارگاه¬های جامع یادگیری الکترونیکی، کارگاه کشوری اصول آموزشی تولید محتوای الکترونیکی کارآمد برای نمایندگان دانشگاه¬ها علوم پزشکی در دوم بهمن ماه 97 برگزار شد.
1397/11/9   0
توسعه و استقرار آموزش مجازی نیازمند توجه به جایگاه محتوای الکترونیکی است. از طرفی متاسفانه گاهی تولید و ارائه محتوای الکترونیکی مساوی با استقرار آموزش مجازی فرض می شود. در صورتی که محتوای الکترونیکی یکی از اجزای سیستم آموزش مجازی بوده و باید انتخاب نوع آن با دقت و بر اساس نیاز صورت پذیرد. لذا لازم است که در صورت نیاز به تولید محتوای الکترونیکی، اصول آموزشی برای طراحی آن رعایت شود. این کارگاه بدین منظور ارائه شد تا شرکت کنندگان بتوانند برای طراحی محتوای الکترونیکی مناسب منطبق با اصول آموزشی برنامه ریزی کنند. در این کارگاه نمایندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی البرز، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران،ایلام، لارستان، آبادان، بقیه ا..عج، قزوین، کرمانشاه، دانشکده طب ایرانی دانشگاه تهران، دانشگاه تهران ، شهرکرد، خراسان شمالی، علوم پزشکی مجازی شرکت داشتند. این کارگاه توسط دكتر ريتا مجتهدزاده و دکتر آیین محمدی طراحی و ارائه شد.