info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     شنبه 4 اسفند ماه، 1397
دومین نشست شورای عالی آموزش مجازی برگزار شد
دومین نشست شورای عالی آموزش مجازی با حضور معاون محترم آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برگزار شد.
1397/11/16   0
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- دومین نشست شورای عالی آموزش مجازی با حضور دکتر سید ناصر استاد دبیر شورا، دکتر لاریجانی رئیس شورا و کلیه اعضا در سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی مجازی در روز 14 بهمن ماه 1397 از ساعت 10 الی 13 برگزار شد. در ابتدا و پس از تلاوت آیاتی چند از قران کریم، دکتر سید ناصر استاد دبیر شورای عالی آموزش مجازی ضمن بیان خیر مقدم خلاصه ایی از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دستور جلسه شورا را برای حاضرین در جلسه تشریح نمودند. سپس دکتر محمدی گزارشی از عملکرد دبیرخانه شورای عالی آموزش مجازی ارائه کردند. در این گزارش در مورد اقدامات انجام شده برای واگذاری سامانه نوید به 69 و به روزرسانی های آن، سامانه موکس ملی آرمان و فراخوان محتواهای الکترونیکی برای آن و سایر فعالیت های مجازی سازی در سطح کشور شرح داده شد.
هر کدام از اعضا نیز به بیان نقطه نظرات خود در خصوص فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی مجازی و شورای عالی بیان کردند. سپس دکتر لاریجانی با تشکر از دکتر استاد و همکارانشان در مورد فعالیت های انجام شده راهنمایی های ارائه دادند. در ادامه نیز دستورات جلسه مطرح و درباره هر کدام از مفاد آن بحث و تبادل نظر انجام شد. در این نشست طراحی ساز و کار رتبه بندی مراکز آموزش مجازی کشور و نیز دستورالعمل ساختار مدیریتی آموزش مجازی در مناطق آمایشی و دانشگاه های علوم پزشکی کشور تصویب شد.
همچنین اعتبار مراکز آموزش مجازی اصفهان و کرمان و دانشکده مجازی تهران مورد تصویب قرار گرفت. راهنمای طراحی آموزشی محتواهای الکترونیکی، الزامات محتواهای الکترونیکی، فرم طرح درس پیشنهادی برای آماده‌سازي دروس به صورت ترکیبی یا مجازی از دیگر موضوعات مورد بررسی در این نشست بود.