info@vums.ac.ir    + 98 21 88504058     شنبه 3 فروردین ماه، 1398
در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد
جلسه تعیین مدیر عامل و اعضای هیات مدیره انجمن مردم نهاد اخلاق پزشکی با حضور اعضای این انجمن برگزار گردید.
1397/12/21   0
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- با حضور دکتر لاریجانی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، آیت الله محقق داماد، دکتر سید ناصر استاد و اعضای اصلی انجمن اخلاق پزشکی و پیرو دعوت از کلیه اعضای موسسه انجمن مردم نهاد اخلاق پزشکی، جلسه مجمع عمومی عادی روز شنبه 18 اسفند ماه 1397 ساعت 10:30 در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد. در این نشست با اکثریت مطلق اعضای حاضر در جلسه مجمع عمومی عادی، مدیر عامل و اعضای هیات مدیره انجمن انتخاب شدند. در این جلسه دکتر لاریجانی ضمن بیان اهمیت اخلاق در پزشکی اجمالا به بیان فعالیت های صورت گرفته در این حوزه پرداختند و در ادامه اعضا به بحث و تبادل نظر درخصوص دستور کار جلسه پرداختند. و در نهایت، اعضای هیات مدیره به مدت 2 سال تعیین و منصوب شدند. همچنین جناب آقای دکتر حمیدرضا نمازی با تصویب کلیه افراد حاضر به عنوان مدیر عامل این انجمن منسوب شده و جناب آقای دکتر جواد جیگزین نیز جانشین مرحوم دکتر شریعت شدند.